Webinar: Meetbaar meer resultaat uit jouw marketingbudget

Webinar: Meetbaar meer resultaat uit jouw marketingbudget

  •  11 maart 2021

Wil jij de naamsbekendheid van jouw bedrijf verhogen, meer leads binnenhalen voor sales of meer omzet genereren via je webshop of fysieke verkoopkanalen? Ben jij op zoek naar meetbaar meer resultaat uit jouw marketingbudget? Volg dan ons webinar over de waarde van Performance Marketing!

In dit webinar nemen we je mee in hoe jij actief kan sturen op het realiseren van je businesscase en hoe je de volgende stap kunt maken op het vlak van digital marketing. We delen er graag over, en denken graag mee in jouw uitdagingen! Het webinar is reeds live gegeven, maar nog wel terug te kijken.

KIJK WEBINAR TERUG

 

Auteur

Als digital marketing consultant is Mieke verantwoordelijk voor de strategische keuzes op het vlak van digital marketing die bijdragen aan de businesscase van de klant. Om deze businesscase te realiseren stelt Mieke en haar team een digital marketing strategie op en werken ze deze samen met de klant uit in een digital marketingplan, waarin keuzes gemaakt worden over de inzet van marketingkanalen, de verdeling van de budgetten en de belangrijkste KPI’s waar ze op gaan sturen.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak