De Nieuwe Zaak op 3e plek in lijst MT1000: beste dienstverleners 2018

De Nieuwe Zaak op 3e plek in lijst MT1000: beste dienstverleners 2018

  •  13 december 2018

Dit jaar is De Nieuwe Zaak wederom geplaatst in de MT1000 lijst van beste dienstverleners. Afgelopen jaar bemachtigde De Nieuwe Zaak de 4e plek als beste bedrijf van Nederland in de sector Internetbureaus en dit jaar steeg ze naar de 3e plek! Deze notering is gedaan op basis van het onderzoek van de Erasmus Universiteit naar de 1000 beste bedrijven qua imago in Nederland. De gehele lijst is terug te vinden in de jubileumpublicatie van Management Team 1000.

Management Team doet jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van digitale leveranciers, leveranciers van financiële diensten en professionele dienstverleners op de Nederlandse markt. Dit wordt samengevoegd in één uitgebreide lijst: de MT1000. Het onderzoek is uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation, onder bijna 4.500 zakelijke beslissers. Doordat de dienstverleners behoorlijk uiteenlopend zijn, zijn er 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd, variërend van internetbureaus tot beveiliging en van fiscaal advies tot supply chain en logistiek. Al deze categorieën kennen een eigen top-lijst, waarin de beste dienstverleners in hun vakgebied vallen.

De Nieuwe Zaak valt onder de categorie Internetbureaus en staat als derde in de ranking. Er zit een stijgende lijn in de waardering van de aspecten klantvriendelijkheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Ook in 2019 helpt De Nieuwe Zaak B2B, retailers en merken weer met uiteenlopende digital commerce vraagstukken om te kunnen groeien.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak