Intershop beloont De Nieuwe Zaak met zilver!

Intershop beloont De Nieuwe Zaak met zilver!

  •  19 november 2015

Toonaangevende e-commerce software leverancier Intershop heeft De Nieuwe Zaak benoemd tot Silver Partner.

In 2014 heeft De Nieuwe Zaak de strategische keuze gemaakt om Intershop toe te voegen aan e-commerce platformen die voor klanten worden ingezet. Sindsdien zijn er forse stappen gezet en heeft De Nieuwe Zaak zich ontwikkeld tot serieuze implementatiepartner van Intershop. Recente Intershop opdrachten bij Daily Fresh Food en Coop Supermarkten zijn hiervan het bewijs. Intershop heeft deze ontwikkelingen nu beloond met de stap van ‘Bronze’ naar ‘Silver’.

Foto-Intershop

Gerrit Enthoven van Intershop Benelux: ‘We zijn aangenaam verrast door de manier waarop De Nieuwe Zaak omgaat met de Intershop projecten. Door continu vanuit de klant te denken en echt multidisciplinair te werken, zien we dat er webwinkels worden ontwikkeld die daadwerkelijk impact hebben.”

In 2016 voorziet De Nieuwe Zaak een verdere groei van haar Intershop activiteiten. Samen met Intershop werken we aan de beste e-commerce oplossingen voor retailers, groothandels en fabrikanten.

Auteur

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak