Scootparts kiest voor ECManager

Scootparts kiest voor ECManager

  •  21 december 2009

Scootparts is dé online specialist voor alle scooter en brommer onderdelen en verkoopt al geruime tijd via internet. Op www.scootparts.nl is de huidige webwinkel te vinden. Er wordt een zeer uitgebreid assortiment aangeboden aan een grote groep klanten. Maar het is tijd voor vernieuwing.

De afgelopen tijd zijn we vanuit De Nieuwe Zaak bezig geweest met een volledig nieuw grafisch ontwerp van de Scootparts webwinkel. Tegelijkertijd is het besluit genomen om Scootparts onderdeel te maken van een groter geheel: Bicato. Onder de Bicato paraplu komen verschillende tweewielers webwinkels te hangen.Het huidige ePages eCommerce platform van Scootparts beantwoordt niet meer aan de eisen en wensen van deze online retailer. Momenteel zijn we daarom bezig met de migratie van de site naar ecManager (www.ecmanager.nl) en koppelen we deze meteen aan de SAP backoffice van Scootparts.

Wanneer we klaar zijn met dit project beschikt Scootparts over een professionele en toekomstvaste omgeving van waaruit zijn haar online ambities kan waarmaken. Eerst met een betere Scootparts webwinkel, snel daarna met andere formules onder de Bicato vlag. Hierbij alvast een sneak preview van de nieuwe site.

Auteur

Jurrien Kerstholt is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor marketing en sales, plus het ontwikkelen van succesvolle e-commerce strategieën en omnichannel transities.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak