Seminar over achteraf betalen

Seminar over achteraf betalen

Peter van Noord   •  22 juni 2011

Op dinsdag 28 juni organiseren onze partners RiskSolutions en Thuiswinkel.org een seminar over achteraf betalen voor webwinkels. Peter van Noord, directeur van De Nieuwe Zaak, verzorgt één van de sessies tijdens deze bijeenkomst.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat de Nederlandse consument bij voorkeur zijn bestelling na ontvangst betaalt. Het aanbieden van achteraf betalen kan u dus een grote omzetverhoging opleveren, maar leidt ook tot meer risico. In het gratis seminar krijgt u diverse praktische tips over het aanbieden van achteraf betalen.

Vanuit De Nieuwe Zaak zien we de positieve ontwikkeling dat het achteraf betalen inmiddels door Buckaroo als een extra betaalmethode wordt aangeboden. De eerste implementatie hebben we gedaan in het Miss Etam project. Dit maakt de drempel om deze optie aan te bieden lager dan in het verleden.

U kunt zich nog inschrijven voor dit seminar op de site van Risk Solutions.

Deel dit artikel:
Peter van Noord is partner en mede oprichter van De Nieuwe Zaak. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor operations en (door)ontwikkeling van e-commerce software.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak