Vier op’n rij!

Vier op’n rij!

Rianne Bark-Lunenborg   •  17 november 2016

fd-gazellen_visual

Voor het dertiende jaar op rij heeft het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitgereikt. Voor het vierde jaar op rij behoort De Nieuwe Zaak bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad. De jaarlijkse awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Op dinsdag 15 november 2016 werden de FD Gazellen Awards voor de regio Oost bekend gemaakt. Veel ondernemers uit Utrecht, Gelderland en Overijssel verzamelden zich in de Deventer Schouwburg om te horen wie de uiteindelijke winnaars zijn van de FD Gazellen 2016. In de categorie ‘middelgroot’ wist De Nieuwe Zaak net als in 2013, 2014 en 2015 ook dit jaar een FD Gazelle te bemachtigen.

Johan Keurentjes, directeur van De Nieuwe Zaak:
“Het is mooi om te zien dat we dankzij onze klanten en collega’s de groei jaar na jaar kunnen vasthouden. Door het centraal stellen van de eindgebruiker realiseren we met multidisciplinaire  teams en een agile werkwijze de businesscase van onze klanten. Deze award bewijst dat groei bijna vanzelf gaat als professionele collega’s dagelijks met passie en plezier werken aan het verbeteren van de prestaties van onze klanten.”

Rianne is Marketing Manager. Binnen De Nieuwe Zaak is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van corporate marketing- en communicatie uitingen, leadgeneratie en events. Daarnaast werkt ze multidisciplinair samen met verschillende teams om samen tot optimale resultaten te komen en De Nieuwe Zaak op de kaart te zetten.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak