Partnership SPARQUE en De Nieuwe Zaak

Partnership SPARQUE en De Nieuwe Zaak

  •  3 april 2020

Gister heeft De Nieuwe Zaak een partnerovereenkomst getekend met SPARQUE, een tool voor e-commerce personalisatie. Dit partnership is een bevestiging van de samenwerking die reeds bestaat bij en voor B2B e-commerce klanten als Wiltec en Bouwmaat.

Jurriën Kerstholt, directeur van De Nieuwe Zaak: “we zien een sterk toenemende vraag naar personalisatie oplossingen, vooral bij B2B organisaties. Met SPARQUE voegen we een krachtige tool toe aan ons portfolio op dit vakgebied. De Nieuwe Zaak helpt klanten met het daadwerkelijk waarde creëren met personalisatie. Dat gaat verder dan het kiezen van de juiste tool en technische integraties. We hebben ervaren dat het team achter SPARQUE hierin goed meedenkt met ons en met onze klanten. We zijn dan ook blij dat we onze samenwerking gaan intensiveren.”

Ook voor SPARQUE is dit partnership veelbelovend. Chi Shing Chang, mede-oprichter van SPARQUE: “Voor SPARQUE hebben twee zaken vanaf het begin altijd voorop gestaan: geavanceerde en onderscheidende technologie bieden én ervoor zorgen dat onze klanten hun data maximaal kunnen inzetten voor online personalisatie, recommendations en onsite search. Zeker voor B2B organisaties betekent dat: verdiepen in hoe eindklanten geholpen worden, in de meest aantrekkelijke use cases en in hoe de meeste informatie uit de beschikbare data te halen. We zijn blij in De Nieuwe Zaak een gelijkgestemde partner te hebben gevonden die klanten voorop stelt en vanuit solide technische kennis al rekening houdt met de vragen van morgen.”

Meer weten over hoe wij klanten helpen met hun personalisatie vraagstukken? Check onze pagina over personalisatie.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak