Webinar: Groeien met digitale marketing? Daar is een strategie voor nodig! | 30 september

Webinar: Groeien met digitale marketing? Daar is een strategie voor nodig! | 30 september

  •  26 augustus 2021

Jij wil groeien met jouw organisatie door het professionaliseren van je (digitale) marketingactiviteiten. Maar waar te beginnen? Je hoort van alles over de beste tooling en het meest ideale team van (marketing) specialisten. Je weet (ongeveer) waar je heen wil met jouw organisatie, maar niet welke stappen je moet zetten om daar te komen.

En dat is niet gek, de mogelijkheden om te investeren in betere marketing zijn eindeloos. Neem je nieuwe mensen aan? Of huur je externe kennis in? Heb je nieuwe marketingtooling nodig? Of kan je nog veel meer halen uit je huidige tooling? Heb je genoeg data over je klanten? Of moet je investeren in beter klantinzicht? Welke investering is slim om te doen? En hoe zorg je ervoor dat je die investering ook toepasbaar maakt binnen je organisatie?

Webinar: Groeien met digitale marketing
Wanneer: 30 september 2021 om 11:00 uur

De digitale volwassenheid van jouw marketingorganisatie

Om hier antwoorden op te kunnen geven, moeten we eerst inzicht hebben in de digitale volwassenheid van jouw marketingorganisatie en je ambities. Wat kan je nu al en waar wil je naartoe? Om dit inzichtelijk te krijgen, maken we gebruik van een Digital Marketing Maturity model. Benieuwd welke evenwichtige groei jij door kunt maken met een digitale strategie die past bij jouw organisatie? Jeroen van Eck – Digital Marketing Strateeg – legt in een webinar op 30 september om 11:00 uur uit hoe. Meld je nu aan!

Aanmelden webinar

Auteur

Jeroen is digital marketing strateeg. Hij houdt zich bezig met overkoepelende marketingvraagstukken die zich richten op het succes op de lange termijn. Hoe kan je je marketingorganisatie het beste inrichten? Hoe laat je data echt voor je werken? Hoe kies je een goede positionering in het hedendaagse marketinglandschap? Hij wordt blij van het ontleden van complexe vraagstukken en die omzetten in een eenvoudig stappenplan voor de toekomst. Altijd vanuit de huidige volwassenheid van de marketingorganisatie en met het oog op de ambities in de toekomst.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak