Webinar: Leadgeneratie en Marketing Automation

Webinar: Leadgeneratie en Marketing Automation

en   •  7 juni 2021

Hoe laat je jouw database groeien? Het liefst wil je een continue stroom aan leads, offertes en deals realiseren om impact te kunnen maken met je bedrijf. Maar, hoe word jij nou die klantmagneet? En wat kun je als B2B organisatie leren van leadgeneratie uit B2C?

Live webinar
In dit webinar nemen Mike Kemperman (E-mail & Marketing Automation Consultant) en Martijn Hazelhorst (Team Lead Advertising) je mee in de wereld van leadgeneratie. Ze vertellen over hoe je met e-mail kunt inspelen op het lead nurturing proces en hoe je de stappen van een registratieproces kunt uitnutten. Ook krijg je inzicht in procesoptimalisatie van het werven van nieuwsbrief leads, waarbij marketing automation key is.

In dit webinar ontdek je de kansen en mogelijkheden voor leadgeneratie en lead nurturing. Ook kun je concrete stappen zetten om jouw database te laten groeien en leer hoe marketing automation je helpt in dit proces.

Meld je aan voor het live webinar op donderdag 1 juli om 11:00 uur en zet de volgende stap in leadgeneratie!

Aanmelden

Auteurs

Martijn is als Team Lead Advertising verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de Digital Advertising dienstverlening van De Nieuwe Zaak. Hij wordt enthousiast van uitmuntende digitale campagnes en het blij maken en inspireren van klanten.
Mike Kemperman is E-mailmarketing Consultant. Binnen De Nieuwe Zaak houdt hij zich bezig met de inzet en optimalisatie van e-mailmarketing campagnes en helpt hij klanten het maximale rendement te behalen.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak