Digitale innovatie bij fabrikanten

Digitale innovatie bij fabrikanten

  •  13 januari 2021

De snelheid waarmee de digitalisering verandert, de opkomst van kunstmatige intelligentie en de toenemende concurrentie als gevolg van de globalisering van markten, hebben een grote invloed op de dagelijkse en toekomstige activiteiten in de productie. Je bent meer en meer afhankelijk van digitale relaties, uitgebreide services en kanalen voor communicatie en verkoop.

Als fabrikant heb je nu de mogelijkheid om een ​​commerce platform te bouwen waarop je klanten al hun transacties, operaties en (after sales) services kunnen afhandelen, met alle relevante, gepersonaliseerde informatie en selfservice bij de hand. Je laat jouw klanten hun bestelhistorie inzien en je werkt makkelijk samen met hun service- en technische afdelingen om de productiviteit en beschikbaarheid van systemen te verbeteren, services proactief in te plannen of bijvoorbeeld machines op maat te ontwikkelen.

Benieuwd naar een relevant commerce platform, passend bij jouw business? Stappen zetten in jouw digitale transformatie? Intershop schreef in samenwerking met onderzoeksbureau Copperberg een rapport over de digitale innovatie bij fabrikanten. Download ‘m nu!

Download whitepaper

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!