Marketing Maturity Scan

Realiseer evenwichtige groei met een digitale marketingstrategie
VERDER MET MATURITY SCAN 

Evenwichtig groeien met een digitale strategie

Jij wil groeien met jouw organisatie door het professionaliseren van je (digitale) marketingactiviteiten.Je hebt de afgelopen jaren hard gewerkt aan je business en stappen gezet met je commerciële organisatie.

Maar nu is het tijd om de volgende stap te zetten: het verder professionaliseren van je marketing. 

Ben je al ver in het gebruik van data om marketingkanalen relevanter te maken? Dan sta je voor hele andere uitdagingen dan wanneer je jouw organisatie en processen aan het inrichten bent om de eerste stappen op digital marketing te zetten.

Waar jij staat bepalen we aan de hand van ons Digital Marketing Maturity Model.

Jouw organisatie in balans

Groeien in digitale volwassenheid kan alleen op een uitgebalanceerde manier. Daarbij hanteren we zes relevante dimensies: team, organisatie & proces, tooling, performance, data & klantinzicht en merk & content. Een gebalanceerde groei op alle vlakken zorgt ervoor dat de prestaties van je marketingorganisatie evenwichtig meegroeien.

Zo doen we het:

Evenwichtig groeien op bovenstaande dimensies doen we volgens het volgende stappenplan:

Stap 1: Maturity Scan
We scannen de marketingorganisatie door het in kaart brengen van rollen, kennis en werkwijze, het doornemen van beschikbare strategische documenten, dashboards en rapportages en het in kaart brengen van de huidige marketing tooling, data en klantinzichten.

Stap 2: Scoren van Maturity
Aan de hand van de observaties uit stap 1 brengen we de huidige volwassenheid van je marketingorganisatie in kaart. We kennen punten toe aan de zes pijlers. Aan de hand van observaties en scores stellen we adviezen op per pijler.

Stap 3: Strategie & roadmap
Wat zijn de focuspunten voor je online marketing strategie? Samen kijken we naar de markt, je toekomstige ambities en bepalen hoe marketing je moet gaan helpen om die ambities te realiseren. Zo stellen we de belangrijkste stappen op die het komende jaar gezet moeten worden om te groeien.

Stap 4: Aan de slag!
Met behulp van de opgestelde roadmap en concrete actiepunten leggen we het fundament voor een gedegen marketing strategie. Zo gaan we samen tactisch en operationeel aan de slag. Tijd om te groeien!

Start met de unieke aanpak van De Nieuwe Zaak

Kies voor het Digital Maturity Model van De Nieuwe Zaak en krijg:

  • Inzicht in de huidige digitale volwassenheid van je marketingorganisatie.
  • Duidelijke focuspunten binnen je marketingstrategie waarmee je de komende periode het verschil gaat maken.
  • Een concrete roadmap met actiepunten om je marketingorganisatie verder te professionaliseren.

Met De Nieuwe Zaak kies je voor:

  • Multidisciplinaire experts in Digitale Merkactivatie, Performance Marketing, Webshop Ontwikkeling, Data & Analytics en Digitale Strategie die met een full funnel aanpak het beste resultaat behalen.
  • Experts met een hoog kennisniveau.
  • Jarenlange ervaring, van startup tot enterprise projecten in zowel B2C als B2B.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvende afspraak over het Digital Marketing Maturity Model.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!