CanopyDeploy

Een e-mailmarketing platform waar je op kunt bouwen.

ZO DOEN WE HET

Wat is CanopyDeploy?

CanopyDeploy (voorheen Clang) is een in Nederland ontwikkeld state of the art e-mailmarketing platform. CanopyDeploy biedt professionele marketeers en organisaties dé oplossing voor alles wat nodig is voor e-mail marketing. Met deze zeer gebruiksvriendelijke alles-in-één, e-mailmarketing software bouw je met het grootste gemak je e-mailcampagnes en marketing automation flows op.

CanopyDeploy onderscheidt zich van andere platformen met onder andere de visuele campagne designer. Daarmee is het mogelijk om op een intuïtieve manier uitgebreide marketing automation flows in te richten en aan te passen. Van het aanmelden voor je nieuwsbrief tot ontvangstbevestigingen voor bestellingen en volledige customer lifecycles: alles is overzichtelijk!

De kracht van e-mailmarketing met CanopyDeploy

Data-driven

Met geïntegreerd gebruik van data heb je de mogelijkheid om de meest relevante e-mails te maken voor jouw doelgroep.

Flexibele templates

Met de eenvoudige customizable drag & drop template builder maak je geavanceerde mailings en formulieren te maken.

Krachtige targeting

De selectie editor helpt je in te zoomen op je database om zo een specifieke (of generieke) groep ontvangers te identificeren.

Alles op één plek

Verstuur je transactionele en commerciële e-mails vanaf één platform, gepersonaliseerd en helemaal in lijn met jouw branding.

Zo doen we het

1. Gezamenlijke kick-off

Hoe gaan we e-mailmarketing inzetten? Welke data is daarvoor nodig? Aan welke eisen moet het e-mailtemplate voldoen? Deze en meer vragen komen aan bod. Zo kunnen wij gericht adviseren en heb jij de zekerheid dat alles er in zit wat je nodig hebt.

 

2. Concreet voorstel

Naar aanleiding van de kick-off ontvang je een concreet uitgewerkt voorstel met daarin alle uitgangspunten, een planning en doorlooptijd. Eventuele externe partijen zijn aangehaakt voor de koppeling met bijvoorbeeld een CRM, een webshop of loyalty systeem.

3. Implementatie

Stap voor stap wordt de implementatie uitgevoerd. Regelmatig hebben we afstemming over wat er is gebouwd. Zo blijf je betrokken bij het proces. Door steeds tussentijds te testen is de kans dat we tegen onverwachte verrassingen minimaal.

4. Oplevering

Na de implementatie laten we je natuurlijk niet zomaar los. Je ontvangt van ons een training zodat je je snel thuis zal voelen binnen CanopyDeploy. Maar ook daarna sta je er niet alleen voor. De experts van De Nieuwe Zaak ondersteunen je bij elke case, hoe uitdagend ook.

De volgende stap in
e-mailmarketing

CanopyDeploy is een e-mailmarketing platform waar je op kunt bouwen. Daarom werken wij graag met deze partij. Met CanopyDeploy kan je elke case aan, hoe uitdagend ook. En dat maakt het platform future proof. Dus, wil jij de volgende stap zetten op het gebied van e-mailmarketing? Vraag dan vrijblijvend een demo aan!

DEMO AANVRAGEN

Met CanopyDeploy krijg je:

 • Het allerbeste, state of the art e-mailmarketing platform.
 • Toegang tot datagedreven en gepersonaliseerde e-mailmarketing.
 • Een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke tool.
 • Een uitgebreid CRM waarin je alle klantdata die je wilt gebruiken in kunt opslaan.
 • Een naar eigen wens in te richten datamodel, om bijvoorbeeld aankoopdata op te slaan.
 • Uitgebreide rapportage- en dashboard mogelijkheden.
 • Zeer flexibele koppelingsmogelijkheden met externe systemen.

Met De Nieuwe Zaak kies je voor:

 • Jarenlange ervaring met e-mailmarketing en klantdialogen.
 • Multidisciplinaire experts in Design, UX, CRO, Data, SEO en Techniek die samen met het e-mailmarketing team het beste resultaat behalen.
 • Werken volgens ons unieke Maturity model om jouw volwassenheid in e-mailmarketing te ontdekken en de stappen tot groei te zetten.
 • Jarenlange ervaring, van startup tot enterprise projecten.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op om te starten met CanopyDeploy!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!