CanopyDeploy

Een state of the art e-mail marketing platform

 

CanopyDeploy (voorheen Clang) is een in Nederland ontwikkeld state of the art e-mail marketing platform. CanopyDeploy biedt professionele marketeers en organisaties dé oplossing voor alles wat nodig is voor e-mail marketing. Met deze top of the range, alles-in-één, e-mail marketing software kan je campagnes creëren, beheren en analyseren. Miljoenen e-mails worden per uur verzonden. CanopyDeploy verzamelt bovendien automatisch waardevolle klantgegevens en actualiseert deze.

CanopyDeploy en De Nieuwe Zaak

De makers van CanopyDeploy en de marketeers van De Nieuwe Zaak hebben jarenlange ervaring met e-mail marketing en klantdialogen. Zij hebben aan de wieg gestaan bij organisaties die net hun start maakten met e-commerce en e-mail marketing en hebben geholpen hun databases te laten groeien tot grote e-mail marketing databases met interessante data. Maar ook organisaties die al op topniveau e-mail marketing inzetten, maar elke keer weer de uitdaging willen aangaan om het nog beter te doen.

Dagelijks staan we dan ook klanten en organisaties bij om de maximale kwaliteit en mogelijkheden te halen uit hun e-mail marketing activiteiten. Bedrijven die al jarenlang met ons samenwerken. En daar zijn we trots op.

Data is het nieuwe luisteren

Met CanopyDeploy breng je ‘data naar de marketeer’. Marketing is de laatste jaren steeds meer data-driven geworden, het succes van een marketingcampagne moet in cijfers uit te drukken zijn. Dit is één van de redenen dat e-mail marketing als kanaal aan populariteit toeneemt; alles is realtime meetbaar. Het succes van de marketingstrategie valt of staat met de data die in huis is. Dat is waar CanopyDeploy op focust: geïntegreerd gebruik van data, afkomstig uit verschillende bronnen, om e-mail marketing nog relevanter te maken en een nog grotere ROI te bereiken.

Innovatie en doorontwikkeling

CanopyDeploy wordt door en voor klanten gebouwd. Er wordt gewerkt aan een platform om kennis en input met elkaar te delen. Alle nieuwe wensen worden opgenomen op de innovation list, waarna er wordt gekeken of en wanneer een request wordt meegenomen in een volgende release.

De roadmap wordt voor maximaal 3 releases vooruit gepland vanwege de snelle ontwikkelingen in de markt. De nieuwe ontwikkelingen binnen CanopyDeploy worden altijd samengesteld door input van alle stakeholders, zowel van de interne organisatie als de klanten.

Visuele campagne designer

De campagne designer in CanopyDeploy maakt het mogelijk om op een intuïtieve manier campagnes op te zetten en aan te passen. Door de visuele weergave zie je in één oogopslag de opmaak en stappen in je campagne. Van het aanmelden voor je nieuwsbrief tot ontvangstbevestigingen voor bestellingen en van welkomstmails tot volledige customer lifecycles, de campagne designer maakt het makkelijk en overzichtelijk.

Flexibele template builder

De flexibele drag & drop template builder in CanopyDeploy maakt het mogelijk om ook zonder uitgebreide HTML-kennis geavanceerde mailings te versturen. Met behulp van vooraf gedefinieerde objecten kan je elke uiting zijn eigen uitstraling geven, en toch herkenbaar zijn voor de ontvanger.

Krachtige targeting mogelijkheden

Succesvolle campagnes beginnen met het bepalen van je doelgroep. De profieleneditor in CanopyDeploy helpt je om stap voor stap in te zoomen op je database en zo een zeer specifieke (of juist generieke) groep ontvangers te identificeren. Hierbij zie je meteen wat het instellen van een bepaalde voorwaarde tot gevolg heeft voor de grootte van de groep ontvangers, waardoor je je boodschap heel specifiek kunt targetten op een bepaalde doelgroep.

Meer weten over CanopyDeploy?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak