Jeans Centre

Paul Hanifer   •   E-commerce Manager

Snelle time-to-market met goed resultaat

“De Nieuwe Zaak heeft in een korte tijd een zeer mooi, maar vooral goed functionerend design voor Jeans Centre neergezet. De samenwerking met Jeans Centre en andere partijen ging ook erg professioneel, hierdoor zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.”

1

De uitdaging

Sinds haar ontstaan is Jeans Centre uitgegroeid tot een brand met een webshop en bijna 100 fysieke winkels, verspreid over heel Nederland. Ter ere van haar 40 jarige bestaan wilde Jeans Centre haar webshop een compleet re design geven en tegelijkertijd volledig responsive maken. Het nieuwe design moest aansluiten bij de behoefte van haar doelgroep waardoor bezoekers zouden blijven converteren.

2

De oplossing

Om het nieuwe design op de juiste manier aan te laten sluiten bij de behoefte van haar doelgroep zijn we begonnen met het ontwikkelen van persona’s en hun bijbehorende buyer journeys. Op basis van deze informatie hebben we vervolgens een design gemaakt dat volledig responsive is en past binnen de bestaande huisstijl van Jeans Centre, maar waarbij de klant en haar shopping experiences centraal staat. Hierdoor wordt de conversie van de webshop gewaarborgd.

3

Het resultaat

Het redesign dat door De Nieuwe Zaak is ontwikkeld is een volledige responsive webshop die een inspirerende functie vervult in het showen van aansprekende outfits. Vanaf de livegang van de vernieuwde webshop laat deze een verbeterde conversie zien. Daarnaast is de eerder ontwikkelde mobiele webshop overbodig geworden, waardoor de backend van de webshop gebruiksvriendelijker is geworden.

case_jc_1header_mobiel_1
case_jc_1header_mobiel_1

Een goed converterend redesign

jc_case_3_mobiel_1
jc_case_2_mobiel_1

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak