Webshop & Portal Ontwikkeling

Optimaliseer met jouw webshop of bestelplatform de orderintake over alle digitale kanalen.
VERDER MET WEBSHOP ONTWIKKELING 

Maak van jouw webshop een succes


Het succes van een webshop of omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities?

Webshop ontwikkeling is het realiseren van een webshop of bestelplatform om daarmee de orderintake over alle digitale kanalen te optimaliseren. Concreet gaat het om het ontwikkelen, implementeren of vervangen van een e-commerce platform. Inclusief user experience, integraties en migratie.

Welk e-commerce platform past bij mij?

Door het uitgebreide aanbod van sterke e-commerce en omnichannel platformen, is het noodzakelijk om maatwerk aan te bieden. Het juiste e-commerce platform, in combinatie met jouw bestaande systemen, helpt je bij het realiseren van jouw ambities. We gebruiken hierbij bewezen e-commerce platformen en implementeren deze met een agile projectaanpak.

De Nieuwe Zaak is BigCommerce Preferred PartnerBigCommerce
BigCommerce is een flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen. Met BigCommerce creëer je een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring, zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit.

VERDER MET BIGCOMMERCE

De Nieuwe Zaak is Intershop Gold PartnerIntershop
Intershop is een krachtig e-commerce platform dat ervoor gemaakt is om jouw B2B of B2C organisatie te digitaliseren. We zijn sinds 2016 Gold Partner en hebben 3 jaar op rij de meeste webshops in Intershop gebouwd.

VERDER MET INTERSHOP

De Nieuwe Zaak is Optimizely Silver PartnerOptimizely
Optimizely integreert relevante content, commerce en marketing met elkaar. Als Silver Partner van Optimizely weten onze experts precies hoe je e-commerce toepassingen kunt ontwikkelen met een excellente klantervaring.

VERDER MET OPTIMIZELY

Webshop laten bouwen? Zo doen we het:

Stap 1: Discovery fase
In de Discovery fase besteden we aandacht aan doelstellingen, klantbehoefte, platformen, integraties, UX ontwerp en de scope van het project. In deze fase kijken we niet alleen naar techniek, maar gaan we ook in op hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Stap 2: Implementatie fase
Ons multidisciplinaire gaat samen met jou aan de slag. Het gekozen e-commerce pakket wordt geïmplementeerd, voorzien van een passende user interface, gekoppeld aan externe systemen en volledig doorgetest. In een aantal sprints komen we tot de eerste livegang van de nieuwe omgeving.

Stap 3: Doorontwikkeling
De doorontwikkeling is een combinatie van functionele uitbreidingen en verbetering in performance en conversie. Een webwinkel of bestelplatform presteert niet zonder goede Digitale Merkactivatie en Performance Marketing campagnes. Zo bieden we elke dag een betere webshop of self service portal aan je (potentiële) klant.

Modulaire uitbreiding
Jouw platform uitbreiden met functionaliteiten? We adviseren en implementeren het. Denk hierbij aan One Front-end (moderne PWA front-end oplossing), integraties met een ERP systeem, Onsite Search en personalisatie (Sparque, Tweakwise of Datatrics) en e-mailmarketing (CanopyDeploy of Maileon).

Start met de unieke aanpak van De Nieuwe Zaak

Als je kiest voor Webshop & Portal Ontwikkeling van De Nieuwe Zaak:

  • Loop je mee of voorop in de digitale concurrentiestrijd.
  • Bouw je aan een voorkeursleverancier positie.
  • Bedien je jouw klant beter door in te gaan op zijn digitale behoeften.
  • Maak je bestaande verkoopprocessen efficiënter.
  • Optimaliseer je gebruikersinteractie, zoekfuncties en zelfredzaamheid.
  • Creëer je een webshop waar je trots op bent.

Met De Nieuwe Zaak kies je voor:

  • Multidisciplinaire experts in Merk & Activatie, UX en Performance Marketing die samen met de techniek teams het beste resultaat behalen met een full funnel aanpak.
  • Experts met een hoog kennisniveau van gerenommeerde e-commerce platformen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Werken op een agile werkwijze waarin kort cyclisch werken centraal staat.
  • Jarenlange ervaring, van startup tot enterprise projecten in zowel B2C als B2B.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvende afspraak over de ontwikkeling van jouw webshop.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!