De Nieuwe Zaak en BigCommerce slaan de handen ineen voor nieuwe commerce standaard in Nederland

De Nieuwe Zaak en BigCommerce slaan de handen ineen voor nieuwe commerce standaard in Nederland

  •  23 juli 2020

De Nieuwe Zaak en BigCommerce, wereldwijd marktleider met haar open SaaS commerce platform, gaan vanaf vandaag intensief met elkaar samenwerken om de Nederlandse B2B-markt de volgende stap in e-commerce te kunnen bieden. 

Samen met het Amerikaanse BigCommerce en de ruim vijftien jaar digital commerce ervaring van De Nieuwe Zaak kan B2B Nederland met BigCommerce de volgende stap in digitale transformatie en replatforming gaan zetten.

Jurriën Kerstholt, commercieel directeur bij De Nieuwe Zaak, vertelt: “De samenwerking met BigCommerce laat zien dat wij in Nederland als digitaal bureau voorop blijven lopen op het gebied van e-commerce technologie. Met de krachtige headless SaaS technologie van BigCommerce en onze One Front End Progressive Web App (PWA) in combinatie met multidisciplinaire expertise, helpen we met name groothandels en merkfabrikanten met hun digitale transformatie, meer flexibiliteit en verlaging van kosten.”

Van monolitisch naar MACH

De e-commerce markt stapt de komende jaren af van monolithische legacy oplossingen, ERP-gedreven oplossingen en all-in-one suites. De toekomst zit in oplossingen die gericht gericht zijn op Microservices, flexibele en schaalbare API’s, SaaS, Cloud en Headless (MACH). Deze nieuwe technologie-stack wordt ondersteund door BigCommerce. Het biedt meer implementatie snelheid, lagere kosten en veel meer flexibiliteit.

Commerce zonder compromis

Jim Herbert, EMEA General Manager bij BigCommerce: “E-commerce zorgt voor een revolutie in de manier waarop consumenten tegenwoordig winkelen. Bedrijven hebben technologie nodig die hen kan helpen aan die veranderende behoeften te voldoen. Daarom zijn we erg enthousiast om samen te werken met De Nieuwe Zaak om een ​​betaalbare SaaS mogelijkheid te bieden voor webwinkels in Nederland. Nu hoeven online verkopers niet meer te kiezen tussen een functionele webwinkel die is gebouwd voor groei of iets dat er mooi uitziet; ze kunnen beide hebben.”

Consumentenervaring in B2B e-commerce

Bedrijven die dezelfde ervaring als consumenten willen neerzetten, hebben maximale flexibiliteit aan de voorkant van de webshop nodig. Een headless commerce oplossing op basis van een krachtige en open API, zoals BigCommerce, is dan noodzakelijk. Monolitische en ERP-gedreven legacy oplossingen zijn voor hen een dood spoor.

Tegelijkertijd kun je met BigCommerce kosten besparen door een SaaS oplossing te selecteren die altijd up to date is en ongekende performance kan bieden voor maximale snelheid. All-in-one suite oplossingen en monolitische single-tenant oplossingen zijn dan een stuk prijziger – zelfs te prijzig voor wat het biedt.

Meer weten over BigCommerce?

Wil je ook overstappen naar een toekomstbestendig commerce platform voor maximale gebruikerservaring en lage kosten? Ga dan met ons in gesprek over BigCommerce.

Contact opnemen

Auteur

Als Content Specialist houdt Lorena zich binnen De Nieuwe Zaak bezig met het maken en verspreiden van content van De Nieuwe Zaak.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!