One Front-end PWA

De Nieuwe Zaak creëert met One Front-end in korte tijd een eenvoudig aanpasbare Progressive Web App (PWA) Storefront met mobile native eigenschappen die je op elk Headless Commerce platform of CMS aan kan sluiten.

DE KRACHT VAN ONE FRONTEND

Mobile first front-end

Mobile first commerce is ontzettend belangrijk, want klanten kopen steeds vaker via hun telefoon. Het is dan ook belangrijk dat je webshop daar naadloos op aansluit, zodat jouw klant een betere ervaring krijgt. Ook presteert een gebruiksvriendelijke, mobile first webshop beter in Google. Maar: het maken van zo’n webshop is arbeidsintensief, helemaal als deze ook goed moet werken op een telefoon.

Vaak zijn back-end en front-end gesloten en hebben ze geïntegreerde oplossingen. Dat zorgt ervoor dat beide aspecten minder flexibel zijn. Front-end technologie verandert namelijk zo snel, dat je nieuwe toepassingen vaak niet meteen kunt benutten. De functionaliteit van de back-end beperkt dan de doorontwikkeling van de front-end, waardoor je niet tijdig kunt inspringen op de behoeften van je doelgroep die snel veranderen. En dat is zonde!

Website als een mobile app

Hoe je dit kunt oplossen is met de One Front-end PWA (Progressive Web App). Een PWA is een normale website, maar dan met de functionaliteiten van een app. Een PWA kan ook offline gebruikt worden en kost voor de gebruiker zo goed als geen ruimte om te installeren. De PWA past zich visueel aan op alle apparaten en geeft de beleving van een app, zoals push-notificaties.

Snel experimenteren en ontwikkelen

Met de One Front-end PWA ben je wendbaar en kun je snel experimenten uitvoeren. Ook zijn nieuwe of aangepaste features en designs snel te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan features voor een betere user experience en personalisatie. Je krijgt dus de functionaliteiten van een app, maar dan met de flexibiliteit, snelle ontwikkeltijden en lagere kosten van een website.

De kracht van One Front-end PWA

Flexibel & snel

De functionaliteiten van een app, maar dan met de flexibiliteit en snelle ontwikkeling van een website

Voordeliger

10 tot 25% goedkopere storefront in de initiële- en doorontwikkeling dan concurrerende platforms

High Performance

Hogere Google SEO ranking, betere klantervaring en meer conversie en orders door een snellere storefront performance

CRO & SEO geoptimaliseerd

Geïntegreerde continuous CRO en SEO optimization zorgt voor betere conversie en de optimale aansluiting bij je doelgroep

Up to date

Altijd up to date met de laatste technologie via modules

Volledige controle

Grip op het meest kritische business touchpoint

Zo doen we het

Collect & Transform

Supersnelle start

Op basis van bewezen standaarden maken we een supersnelle start, inclusief design en standaard features

Analyse & Interpret

Koppelen van de PWA

We koppelen de PWA met een headless, API based commerce platform en/of headless CMS naar keuze. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Deity Falcon middleware

Visualize & Apply

Custom features en design

We maken jouw Progressive Web App custom: helemaal passend bij jouw merk, business en de customer journey van je klanten

Geoptimaliseerd per doelgroep

Elke markt heeft zijn specifieke wensen, functionaliteiten en bijbehorende journeys. Zo ligt de focus bij merken steeds vaker op content, bij retailers op marketplaces en bij B2B op transactioneel niveau. Daarom is One Front-end er in een aantal varianten, elk met hun eigen startconfiguratie en bewezen feature sets. Dit verhoogt snelheid en kwaliteit terwijl het de kosten verlaagt. We bieden de volgende varianten:

  • One Front-end Content PWA
  • One Front-end Retail Commerce PWA
  • One Front-end B2B Commerce PWA
  • One Front-end Custom PWA (maatwerk)


Ontdekken welke One Front-end PWA voor jou kan werken? Vraag nu een demo aan.

DEMO AANVRAGEN

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!