Merkbouwen met Cleandeal

Leen Kamerlynck   •   E-commerce Manager

De Nieuwe Zaak richt zich echt op onze doelstellingen!

“De Nieuwe Zaak richt zich echt op onze doelstellingen! In onze nauwe samenwerking is De Nieuwe Zaak verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten. Dat biedt voor ons veel meerwaarde; intern is er te weinig expertise en capaciteit om het zelf te doen.

Daarnaast werkt De Nieuwe Zaak nauwgezet. Zo worden actiepunten snel opgepakt en er is een goede en intensieve onderlinge samenwerking. Ten slotte focust De Nieuwe Zaak ook echt op onze doelstellingen en te behalen targets. Dat werkt erg fijn!”

1

De uitdaging

De grootste uitdaging bij CleanDeal was het opbouwen van een compleet nieuw merk. Cleandeal is de pure online player in de professionele schoonmaakbranche. We hebben gemerkt dat klanten loyaal zijn aan hun huidige leveranciers en dit maakt het extra moeilijk om een nieuw merk op te zetten.

2

De oplossing

Een nieuwe webshop met een full service marketingtraject met vooraf ondersteuning door CRO analyses. Om meer traffic te genereren via AdWords is de funnel aan de bovenkant verbreed. En om klanten herhaalaankopen te laten plaatsen zetten we onder andere e-mailmarketing in.

3

Het resultaat

Op dit moment hebben we al diverse CRO trajecten uitgevoerd en staat er nog een aantal op de planning. Het optimaliseren van de basis staat momenteel centraal, waarbij e-mail een kanaal is met veel potentie. De Nieuwe Zaak ondersteunt CleanDeal op het gebied van alle marketing activiteiten.

Cleandeal
Cleandeal

Opbouw

Het merk CleanDeal van de grond af aan opbouwen
Cleandeal_3
Cleandeal_4

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!