Design en shop voor Kiwitz

Raymond Reusen   •   Hoofd Verkoop Binnendienst

Een partner die ons op alle vlakken verder helpt

“Bij Kiwitz willen we onze klant online echt verder helpen. Niet alleen een zakje lijm verkopen, maar vanuit de behoefte adviseren en voorzien om zo de klus te klaren.

Dezelfde filosofie vonden we terug bij De Nieuwe Zaak. Een complete, ambitieuze en specialistische partner die ons op alle raakvlakken van e-commerce verder kan helpen. Dit was voor ons de voornaamste reden om deze omvangrijke stap samen met De Nieuwe Zaak te zetten. Tot nu toe zijn we daar erg tevreden over!”

1

De uitdaging

Sinds 1954 helpt Kiwitz bouwprofessionals bij het klaren van hun klus. In 2014 werd besloten dat haar website niet langer aansloot bij de organisatie, de doelgroep en de ambities. Samen met De Nieuwe Zaak is een full service e-commerce traject opgestart om een multichannel propositie op te zetten.

2

De oplossing

Samen met Kiwitz is een omvangrijk proces opgezet met als doel een professionele webshop te ontwikkelen, plus de organisatie optimaal in te richten voor e-commerce. Door een uitgebreide analysefase zijn nieuwe inzichten op multidisciplinaire wijze vertaald naar een professionele webshop.

3

Het resultaat

Het eerste resultaat is een gloednieuwe responsive webshop. Hiermee combineert Kiwitz de klantbehoefte naadloos met haar businesscase. Nu de nieuwe webshop live is begint ons partnership met een multidisciplinair marketingteam pas echt.

Kiwitz
Kiwitz

Realisatie

Vernieuwde businesscase wordt realiteit door professionele webshop
Kiwitz_mob_3
Kiwitz_mob_4

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak