Miss Etam

Eva Koppers   •   E-commerce Manager

Omnichannel retail was een randvoorwaarde!

“De Nieuwe Zaak is vanaf dag één onze e-commerce partner bij de realisatie en optimalisatie van de Miss Etam webshop. Door altijd te denken vanuit de klant, de customer journey en de business case, zijn we continu bezig om onze webshops verder te optimaliseren.

In 2014 resulteerde dit in een Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie mode en waren we het snelstgroeiende online modemerk. We zijn erg trots op de behaalde resultaten! Samen met De Nieuwe Zaak blijven we keihard werken aan onze omni-channel strategie, aan het behalen van onze e-commerce doelstellingen en aan de totale groei van Miss Etam.”

1

De uitdaging

Sinds 2010 is De Nieuwe Zaak als vaste e-commerce partner betrokken bij Miss Etam. Naast online retailen via Wehkamp.nl werd het tijd voor een eigen webshop. De Nieuwe Zaak helpt Miss Etam om te groeien naar omni-channel retailer.

2

De oplossing

Omni-channel retail is het sleutelwoord voor Miss Etam. Als full service e-commerce partner ondersteunt De Nieuwe Zaak op het gebied van design, technische implementatie in ecManager, beheer van de online marketingcampagnes en de optimalisatie van conversie en orderwaarde.

3

Het resultaat

Samen met Miss Etam hebben we twee succesvolle webshops ontworpen, gerealiseerd en in de markt gezet. Met nog altijd even veel ambitie voor de toekomst! Dit heeft in maart 2014  geresulteerd in een Thuiswinkel Award in de categorie mode.

Etam
Etam

Toekomstgericht

Gericht op kwalitatief en duurzaam resultaat
MissEtam3
MissEtam4

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!