Een nieuwe webshop voor Raven

Dion Raven   •   Directeur

Het partnership brengt ons echt verder

“De Nieuwe Zaak heeft voor ons een compleet nieuwe webwinkel ontworpen, gebouwd met ecManager en gekoppeld aan onze achterliggende systemen en winkels. Samen zetten we flinke stappen in de richting van de omnichannel organisatie die we willen zijn. Zowel in Nederland als daarbuiten.

We ervaren de samenwerking met De Nieuwe Zaak echt als een partnership. Onze discussies zijn open en eerlijk en altijd gericht op de performance van Raven. Dat voelt goed!”

1

De uitdaging

Raven Hengelsport is dé specialist voor de hengelsporter. Met megastores in binnen- en buitenland, eigen experts en een webshop. De bestaande webshop sloot niet langer aan op de behoeften van de moderne consument en bij de manier waarop deze zich tegenwoordig oriënteert en tot aankoop overgaat.

2

De oplossing

Wij bieden ondersteuning en e-commerce expertise op het gebied van ontwerp, realisatie en integratie van de online- en offline kanalen. Elementen als responsive design, omni-channel denken, online marketing ondersteuning en conversie optimalisatie vormden belangrijke bouwstenen van dit project. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe webshop is er ook veel aandacht besteed aan Conversie Optimalisatie om direct het resultaat en rendement van de bestaande webshop te verbeteren.

3

Het resultaat

Er is een nieuwe webshop ontwikkeld en er zijn direct conversie verbeteringen in de bestaande shop doorgevoerd. Samen met Raven werken we verder aan het optimaliseren van conversie, orderwaarde, online marketing campagnes en synergie tussen het online en offline kanaal.

raven-mobile
raven-mobile

Vernieuwing

Nieuwe responsive webshop en directe CRO ondersteuning
raven3
raven4

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!