Reed Business Media

Marcel Giezenaar   •   Product Owner

Focus op de beste oplossing én snel resultaat!

"Binnen Reed Business kennen we een grote diversiteit aan merken. Deze merken hanteerden vanuit onze historie hun eigen webshop en processen. Om dit te centraliseren zijn we op zoek gegaan naar een bureau dat ons zowel met sterke software, als operationele ondersteuning verder kon helpen.

De Nieuwe Zaak heeft ons op pragmatische en kundige wijze ondersteund bij het ontwikkelen van één centrale omgeving, waarbij ze door haar ondernemende karakter continu mee denkt over zowel de beste oplossing, als het behalen van snel resultaat."

 

1

De uitdaging

Met meer dan 40 vakbladen biedt Reed Business altijd het laatste branchenieuws voor professionals. De uitdaging van deze businesscase ligt in het creëren en beheersen van een multi-label shop omgeving, waarbij meerdere webshops eenvoudig te creëren, realiseren en beheren zijn voor de experts van Reed Business.

2

De oplossing

In een multidisciplinair traject is de basis gelegd voor het e-commerce platform van Reed Business. Samen met de klant hebben we een concept ontwikkeld waarbij flexibiliteit en
eenvoud optimaal gecombineerd wordt met de gewenste daadkracht, user experience en gekoppelde backoffice systemen.

3

Het resultaat

Met onze krachtige maatwerk oplossing is Reed Business in staat om via al haar labels professioneel online te retailen, zonder in te hoeven leveren op het gebied van gebruiksgemak aan de vraag- of aanbod zijde. De volgende stappen zijn het realiseren van de diverse labelshops, zoals Elsevierwijnen.nl, en het optimaal inrichten van de online marketing kanalen.

Multi-label

Een krachtige, centrale multi-label e-commerce oplossing

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak