Omni-channel oplossing voor Totaalbed

Daan de Jong   •   E-commerce Manager

We worden dagelijks beter!

“Met vestigingen door heel Nederland is totaalBED een vooraanstaande speler in de slaapmode branche. De Nieuwe Zaak helpt ons om deze positie ook online te behouden. Op persoonlijke en laagdrempelige wijze werken we samen met haar experts continu aan het nog beter maken van onze webshop en online marketing.

Dit met een focus op kwaliteit en altijd in verband met de meest actuele ontwikkelingen in het online speelveld. Een goede samenwerking waar we dagelijks beter door worden!”

1

De uitdaging

TotaalBED is met 18 vestigingen één van de grootste slaapkamer speciaalzaken van Nederland. Begin 2011 kwam de wens voor een nieuwe webshop. De uitdaging is dan ook een sterke omni-channel oplossing neer te zetten, waarbij de consument optimaal bediend wordt in elke fase van de customer journey.

2

De oplossing

Op basis van een nieuwe strategie, doelstellingen en KPI’s  is een volledig nieuwe webshop ontwikkeld. Met uitgebreide configurators wordt ingespeeld op de omvangrijke informatiebehoefte van de klant. Hierbij zijn ecManager, de backoffice systemen en online marketing ondersteuning middelen om echt te kunnen retailen.

3

Het resultaat

Met de nieuwe webshop is totaalBED nog beter in staat haar klanten effectief te bereiken, bedienen en te behouden. De omni-channel experience wordt constant geoptimaliseerd, gericht op het verbeteren van conversie en orderwaarde in zowel webshop als in de winkels.

totaalbed header mobiel
totaalbed header mobiel

Service

Verbeterde service in de oriëntatiefase van de klant
totaalbed_mob_3_1534x1534
totaalbed_mob_4_1534x1534

Meer weten over ons werk?

We helpen je graag verder.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak