Vegro verpleegartikelen

René Kamerbeek   •   Financieel Directeur

Een ervaren partner om mee te sparren!

“In onze fysieke winkels kunnen we de klant natuurlijk al een prima service bieden. Maar we misten een goede webwinkel waar we ons totale assortiment op een professionele wijze konden presenteren. Dat gemis werd zelfs in de winkels en bij onze klantenservice vastgesteld.

De klant bepaalt, zeker in deze tijd. Daarom zijn we ook zo blij met onze nieuwe webwinkel. We kunnen de klant nu nog beter helpen, alternatieven voorleggen en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.”

1

De uitdaging

Vegro Verpleegartikelen heeft met behulp van haar nieuwe webshops haar e-commerce activiteiten opgezet. Nu is het van belang om jaarlijks verder te groeien op het gebied van e-commerce, om zo de stijgende doelstellingen te behalen. Aan De Nieuwe Zaak is het de taak om marktontwikkelingen om te zetten naar concrete kansen voor Vegro.

2

De oplossing

Om een stijgende lijn te kunnen bewerkstelligen en om de voorsprong op concurrenten te behouden is het van groot belang om continu te blijven ontwikkelen op het gebied van marketing, techniek en design. Na het gezamenlijk formuleren van jaardoelstellingen, bepalen we hoe we deze doelstellingen gaan behalen.

3

Het resultaat

Op dit moment staat er een succesvolle webshop waarmee de jaarlijkse doelstellingen behaald worden. Hierdoor neemt de ambitie bij zowel Vegro als De Nieuwe Zaak toe. Als e-commerce partner van Vegro krijgen we de vrijheid te bepalen hoe wij denken de doelstelling te kunnen behalen.

Vegro
Vegro

Een stijgende lijn

In online verkopen
vegro_mobiel_3
vegro_mobiel_4

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak