Weekamp

Johan Spijker   •   Marketing Manager

De Nieuwe Zaak is een partner in crime!

De Nieuwe Zaak heeft niet alleen inzicht gegeven in onze klant en haar klantreis, maar ook op een professionele wijze dit door vertaald naar het design en de achterliggende techniek en daarmee een substantiële bijdrage heeft gegeven in de invulling van onze doelstelling. De samenwerking is professioneel, de discussies zijn constructief en de kwaliteit van het opgeleverde is tip top in orde. Een echte partner!

1

De uitdaging

Weekamp Deuren is al 40 jaar één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Zij heeft productielocaties in Tsjechië en Azië. Om in te spelen op de veranderde economie en de vraag vanuit het indirecte verkoop kanaal is eind 2015 besloten om een internetstrategie op te zetten inclusief een nieuwe moderne website.

2

De oplossing

Het indirecte verkoop kanaal van Weekamp Deuren speelt een belangrijke rol in haar bestaansrecht. Samen met De Nieuwe Zaak is een strategie ontwikkeld en een website gebouwd welke volledig aansluiten bij de ambities van Weekamp Deuren. Daarnaast is deze schaalbaar naar de toekomst. Hierbij is rekening gehouden met het indirecte verkoopkanaal en is er voldoende ruimte om te groeien in afzet gebieden en kanalen.

3

Het resultaat

De nieuwe website staat inmiddels als even live en de reacties zijn louter positief. De basis wordt in een continu proces geoptimaliseerd en in de komende periode staat de doorontwikkeling van een dealerportal centraal. Daarnaast zal De Nieuwe Zaak Weekamp Deuren ondersteunen bij het opzetten van haar online marketing activiteiten.

weekamp_header_mobiel2
weekamp_header_mobiel2

Een prachtige nieuwe website

weekamp_3_mobiel
weekamp_4_mobiel2

Meer weten over onze cases?

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak