VIP kennissessie online video @ Google

CATCH UP kennissessie bij Google

Op maandag 8 april is het zover! Dan vindt weer een nieuwe CATCH UP kennissessie plaats op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam. Deze keer is de CATCH UP gericht op het thema online video. Video inzetten als waardevolle content, de groei van advertising mogelijkheden en specifiek Youtube for Action komen tijdens deze sessie aan bod.

Schrijf je nu in!

We nemen je mee in alles wat je moet weten om video succesvol in te zetten in jouw marketingplan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in want vol = vol! Je ontvangt van ons een week van tevoren een definitieve bevestiging van je inschrijving in je mail. Houd hier rekening mee.

Ontvang automatisch notificaties bij nieuwe CATCH UP kennissessies

Houd je kennisniveau op peil met onze CATCH UP kennissessies. Onze 100 specialisten praten je graag bij over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Digital Commerce. Iedere kennissessie behandelen we een nieuw thema of probleem dat speelt in de markt. Wil je constant op de hoogte zijn van het onderwerp van de laatste CATCH UP kennissessie? We houden je via e-mail notificaties op de hoogte en sturen uitsluitend een e-mail als er een nieuwe kennissessie beschikbaar is.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2019 De Nieuwe Zaak